FAQ

Locatie

Museumpark Rotterdam

Google Maps

Tarieven

Regulier vrijdag / zaterdag: €6
Kinderen van 2 t/m 11 jaar & senioren (70+): €2,50

Voor kinderen jonger dan 2 jaar hoeft geen ticket aangeschaft te worden.
Alle tarieven zijn inclusief transactiekosten.

Let op: dit zijn de tarieven voor de editie van 2018, deze kunnen voor de komende editie nog veranderen. 

Met een ticket kun je eenmaal het terrein bezoeken. Indien je het terrein verlaat en weer terugkomt, heb je een nieuw ticket nodig. Je kunt tickets online kopen of aan de kassa bij het terrein.

Huisreglement

Alle bezoekers van het festival gaan akkoord met onze huisregels.

Veelgestelde vragen

Zolang het evenement doorgaat, worden gekochte tickets worden in principe niet teruggenomen. Heb je een vraag hierover? Mail dan naar djemaa@stichtingdeloodsen.nl

Category: Bezoekers

De organisatie is te bereiken via het e-mailadres djemaa@stichtingdeloodsen.nl of 010-4116693.

Category: Bezoekers

Ja, dat klopt. We gaan ervan uit dat je bij het verlaten van het terrein ook je bezoek aan het festival beëindigt. Je kunt het terrein daarom niet op en aflopen met hetzelfde ticket. Wil je ‘s middags weggaan en ‘s avonds weer terugkomen dan adviseren wij om alvast extra tickets online te kopen.

Category: Bezoekers

Parkeren kan het beste in de parkeergarage onder het terrein (Parkeergarage Museumpark). Dat is goedkoper dan op straat parkeren. Bekijk de website voor de tarieven en reserveer voor extra korting.

Parkeergarage Museumpark

Is de Parkeergarage Museumpark vol? De APCOA Parkeergarage Westblaak is op loopafstand. Bij de entreekassa en het pinpunt op het terrein hebben wij (beperkt) kortingskaarten beschikbaar voor deze garage.

Parking Westblaak

Category: Bezoekers

Bij de entreekassa kun je pinnen. De meeste kraampjes hebben echter geen pinautomaat. Wel is er een pinpunt op het terrein waar je contant geld kunt opnemen. Maar deze service is niet onbeperkt, dus we stellen het op prijs als je zelf voor contant geld zorgt.

Category: Bezoekers

De meeste programma-onderdelen zijn gratis te bezoeken met een ticket voor het festival. Voor sommige programma’s, zoals kookworkshops waarbij je ook iets te eten krijgt, moet je wat meer betalen. Dit staat dan bij het programma-onderdeel vermeld. Deze tickets kun je het beste online alvast kopen. Let op: een regulier festivalticket heb je altijd nodig, tenzij expliciet staat vermeld dat het een combinatieticket betreft.

Category: Bezoekers

Online tickets kopen

Tickets voor het festival kun je vanaf juli online kopen. De online kaartverkoop van dagtickets stopt om 16:00 uur op vrijdag en om 12:00 uur op zaterdag en zondag. Daarna kun je voor de dag zelf alleen nog tickets aan de deur kopen.

Met een e-ticket
– Hoef je niet in de rij te staan bij de entreekassa, maar kun je via de fast lane naar binnen.
– Ben je zeker van toegang, ook als het druk is. Wel kan het zijn dat je bij extreme drukte even moet wachten tot er weer plek is.

Ticketshop

Tickets aan de deur kopen

Tickets aan de deur kopen kan, maar houd er rekening mee dat je (zeker met mooi weer) in de rij staat. Mocht het terrein vol zijn, dan kan het zijn dat we tijdelijk geen mensen meer toelaten. Alleen e-tickethouders kunnen dan nog naar binnen, tot de drukte minder wordt.

Category: Bezoekers

Load More