Ondernemerspagina

Welkom op de ondernemerspagina voor Djemaa el Fna Rotterdam 2018.

  • Deelname kan alleen voor alle drie de festivaldagen (21 t/m 23 september 2018)
  • Raadpleeg eerst de actuele informatiebrochure en de algemene voorwaarden
  • Aanmelden kan uitsluitend via het online aanmeldformulier

Vorig jaar mochten wij tijdens Djemaa el Fna Rotterdam ruim 24.000 bezoekers verwelkomen. Dit jaar vindt alweer de zesde editie plaatst, en ook nu zijn we weer op zoek naar marktkraamhouders die samen met ons een groots festival neer willen zetten in de sfeer van Djemaa el Fna in Marrakech. We zoeken enthousiaste ondernemers, die mooie, smakelijke, ambachtelijke en authentieke producten willen verkopen. Dat kan food of non-food zijn.

Kosten voor deelname

Bij een standplaats voor food zit standaard 1 stroomgroep (à 3000W/220V) inbegrepen.
Bij een standplaats voor non-food zit standaard 1 stroompunt (à 1000W/220V)  inbegrepen. Tegen bijbetaling kun je meer stroom afnemen. Zie informatiebrochure voor meer uitleg.

Ons festivalconcept gaat uit van verkoop vanuit marktkramen. Indien u interesse heeft om deel te nemen met een andere verkoopwagen (zoals foodtrucks) dan gelden hier andere tarieven voor.

Let op: deze prijzen en afspraken gelden voor marktkraamhouders die gerechten of producten aanbieden die past bij ons eetplein. Voor kraamhuur t.b.v. werving, reclame of andere promotie-activiteiten gelden commerciële tarieven. Gebruik hier niet het aanmeldformulier voor, maar neem persoonlijk contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wij vragen u voor u zich gaat aanmelden alle informatie goed door te nemen om verrassingen te voorkomen. In onze informatiebrochure kun je alle spelregels en uitleg vinden voor deelname. Tevens gelden de algemene voorwaarden vanaf het moment dat je het aanmeldformulier indient.

Informatiebrochure en Algemene Voorwaarden

Informatiebrochure

Algemene voorwaarden

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) controleert of professionele en particuliere verkopers op markten en evenementen zich houden aan de hygiëneregels bij het aanbieden van eten en drinken. Dit vinden wij als organisatie ook erg belangrijk! Wij attenderen je  graag op de wettelijke hygiënevoorschriften waar ondernemers op Djemaa el Fna Rotterdam aan dienen te voldoen: klik hier.

Aanmelden

Door het aanmeldformulier in te vullen geef je aan interesse te hebben deelname aan Djemaa el Fna Rotterdam. Let op: het invullen van dit formulier betekent niet dat er automatisch een plek voor je is gereserveerd. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail dat de aanmelding in goede orde is ontvangen. Wij nemen vervolgens contact op over het verdere proces.

Klik hier om je aan te melden

Als je je als ondernemer aanmeldt verwerken wij je persoonsgegevens. Klik hier voor ons privacystatement.

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met: djemaa@stichtingdeloodsen.nl.

Alle informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door de organisatie geen aansprakelijkheid worden aanvaard.