Veelgestelde vragen

Hier vind je alle antwoorden op veelgestelde vragen. Het kan gebeuren dat  jouw vraag er niet tussen staat, of misschien heb je een specifieke suggestie of opmerking. Mail ons dan op communicatie@djemaaelfnarotterdam.nl.

Locatie

Museumpark Rotterdam

Ticketprijzen

Online voorverkoop Regulier vrijdag / zaterdag: €6,50 
Online voorverkoop Kinderen van 2 t/m 11 jaar & senioren (65+): €3,00

Deurticket Regulier alle dagen: €7,50
Deurticket Kinderen van 2 t/m 11 jaar & senioren (65+): €4,00

Kinderen jonger dan 2 jaar mogen gratis naar binnen.
Alle prijzen zijn inclusief transactiekosten.

Een ticket geeft je eenmaal toegang tot het festival. Dat wil zeggen dat als je het festival tussendoor verlaat en weer terugkomt, heb je een nieuw ticket nodig. Die kan je online of bij de kassa kopen.

Huisregels

Om er zeker van te zijn dat Djemaa el Fna voor iedereen een onvergetelijke ervaring wordt, zijn er huisregels opgesteld. Bij het betreden van het festivalterrein ga je automatisch akkoord met de huisregels.

Veelgestelde vragen

Op vrijdag en zaterdag kan je tot 22:00 uur het terrein op. Op zondag kan je tot 21:00 uur het terrein betreden.

Category: Bezoekers

Kom je uit Rotterdam en heb je een Rotterdampas? Dan krijg je bij ons 50% korting op de entreeticket. Volwassenen betalen tijdens de online voorverkoop €3,25 en kinderen en senioren betalen in plaats van €3,00 maar €1,50. De online voorverkoop sluit op de eerste dag van het festival.

Reguliere tickets kosten €7,50 en met Rotterdampas €3,50. Tickets voor kinderen en senioren zijn €4,00 en met Rotterdampas €2,00.

Let op: De Rotterdampaskorting is niet geldig in combinatie met combinatietickets zoals workshops, masterclasses of samenwerkingen met andere instellingen. Wanneer het gaat om een combinatieticket, workshop of andere samenwerkingen wordt dit duidelijk aangegeven. Weet je het niet zeker? Stuur dan een mail naar communicatie@djemaaelfnarotterdam.nl om het zeker te weten. Of stuur een bericht via Facebook of Instagram.

Category: Bezoekers

Zolang het evenement doorgaat, worden gekochte tickets in principe niet teruggenomen. Heb je een vraag hierover? Mail dan naar communicatie@djemaaelfnarotterdam.nl

Category: Bezoekers

Category: Bezoekers

Het is helaas niet mogelijk om het festival tussentijds te verlaten. Als je tussendoor weg wilt, dan heb je een nieuw ticket nodig om het festival weer te betreden. Als je dit wilt doen, koop dan alvast extra tickets online.

Category: Bezoekers

Parkeren kan het beste in de parkeergarage onder het terrein (Parkeergarage Museumpark). Dat is goedkoper dan op straat parkeren. Bekijk de website voor de tarieven en reserveer voor extra korting.

Parkeergarage Museumpark

Is de Parkeergarage Museumpark vol? De APCOA Parkeergarage Westblaak is op loopafstand.

Parking Westblaak

Category: Bezoekers

Het is mogelijk om bij de entreekassa je ticket te pinnen. 

De meeste kraampjes werken alleen met contant geld. Op het terrein is er een pinpunt waar je contact geld kan opnemen. Helaas is deze service niet onbeperkt. Om zorgeloos te genieten van het festival adviseren we je van tevoren geld te pinnen.

Category: Bezoekers

De meeste programma-onderdelen zijn gratis te bezoeken met een ticket voor Djemaa el Fna. Voor sommige programma’s, zoals kookworkshops, is er een toeslag vereist. Dit wordt altijd expliciet vermeld bij het programma-onderdeel. Ook deze tickets koop je van tevoren online.

Let op: je hebt altijd een regulier festivalticket nodig, behalve als er nadrukkelijk staat vermeld dat jouw ticket een combinatieticket is.

Category: Bezoekers

Tickets voor het festival zijn vanaf juli online beschikbaar. De voordelige voorverkoop van dagtickets stopt op vrijdag 20 september om 16:00 uur. Na 16:00 uur zijn de tickets online €7,50 en aan de deur ook.

Waarom koop je online een ticket?

  • Je gaat via de fastlane naar binnen. Dat betekent dat je niet in de rij staat bij de entree.
  • Jouw plek is gegarandeerd met een online ticket. Ook bij grote drukte.

Koop hier je tickets!

Tickets aan de deur kopen

Je kan je ticket ook aan de deur kopen. Wel heb je dan de kans dat je in een rij terechtkomt, zeker bij mooi weer. Bij grote drukte kan het gebeuren dat we tijdelijk geen mensen toelaten op het terrein. Bezoekers die hun ticket online hebben gekocht, zijn verzekerd van hun toegang tot het festival.

Dus als je niet in de rij wilt staan of zeker wilt zijn van een plekje op het festival, koop dan zeker je ticket online.

Category: Bezoekers

Load More