Veelgestelde vragen

Hier vind je alle antwoorden op veelgestelde vragen. Het kan gebeuren dat  jouw vraag er niet tussen staat, of misschien heb je een specifieke suggestie of opmerking. Mail ons dan op communicatie@djemaaelfnarotterdam.nl.

Locatie

Museumpark Rotterdam

Google Maps

Ticketprijzen

Regulier vrijdag / zaterdag: €6,50
Kinderen van 2 t/m 11 jaar & senioren (65+): €3,00

Kinderen jonger dan 2 jaar mogen gratis naar binnen.
Alle prijzen zijn inclusief transactiekosten.

Een ticket geeft je eenmaal toegang tot het festival. Dat wil zeggen dat als je het festival tussendoor verlaat en weer terugkomt, heb je een nieuw ticket nodig. Die kan je online of bij de kassa kopen.

Huisregels

Om er zeker van te zijn dat Djemaa el Fna voor iedereen een onvergetelijke ervaring wordt, zijn er huisregels opgesteld. Bij het betreden van het festivalterrein ga je automatisch akkoord met de huisregels.

Veelgestelde vragen

Zolang het evenement doorgaat, worden gekochte tickets in principe niet teruggenomen. Heb je een vraag hierover? Mail dan naar djemaa@stichtingdeloodsen.nl

Category: Bezoekers

Category: Bezoekers

Het is helaas niet mogelijk om het festival tussentijds te verlaten. Als je tussendoor weg wilt, dan heb je een nieuw ticket nodig om het festival weer te betreden. Als je dit wilt doen, koop dan alvast extra tickets online.

Category: Bezoekers

Parkeren kan het beste in de parkeergarage onder het terrein (Parkeergarage Museumpark). Dat is goedkoper dan op straat parkeren. Bekijk de website voor de tarieven en reserveer voor extra korting.

Parkeergarage Museumpark

Is de Parkeergarage Museumpark vol? De APCOA Parkeergarage Westblaak is op loopafstand. Bij de entreekassa en het pinpunt op het terrein hebben wij (beperkt) kortingskaarten beschikbaar voor deze garage.

Parking Westblaak

Category: Bezoekers

Het is mogelijk om bij de entreekassa je ticket te pinnen. 

De meeste kraampjes werken alleen met contant geld. Op het terrein is er een pinpunt waar je contact geld kan opnemen. Helaas is deze service niet onbeperkt. Om zorgeloos te genieten van het festival adviseren we je van tevoren geld te pinnen.

Category: Bezoekers

De meeste programma-onderdelen zijn gratis te bezoeken met een ticket voor Djemaa el Fna. Voor sommige programma’s, zoals kookworkshops, is er een toeslag vereist. Dit wordt altijd expliciet vermeld bij het programma-onderdeel. Ook deze tickets koop je van tevoren online.

Let op: je hebt altijd een regulier festivalticket nodig, behalve als er nadrukkelijk staat vermeld dat jouw ticket een combinatieticket is.

Category: Bezoekers

Online tickets kopen

Tickets voor het festival zijn vanaf juli online beschikbaar. De online kaartverkoop van dagtickets stopt op vrijdag om 16:00 uur en op zaterdag en zondag om 12:00 uur. Als de online ticketverkoop is gesloten, koop je tickets voor de dag aan de deur.

Waarom koop je online een ticket?

  • Je gaat via de fastlane naar binnen. Dat betekent dat je niet in de rij staat bij de entree.
  • Jouw plek is gegarandeerd met een online ticket. Ook bij grote drukte.

Koop hier je tickets! 

Tickets aan de deur kopen

Je kan je ticket ook aan de deur kopen. Wel heb je dan de kans dat je in een rij terechtkomt, zeker bij mooi weer. Bij grote drukte kan het gebeuren dat we tijdelijk geen mensen toelaten op het terrein. Bezoekers die hun ticket online hebben gekocht, zijn verzekerd van hun toegang tot het festival.

Dus als je niet in de rij wilt staan of zeker wilt zijn van een plekje op het festival, koop dan zeker je ticket online.

Category: Bezoekers

Load More